2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Mensen uit de IT-wereld staan bekend als echte pimps. Speciaal voor mijn collega ICT-ers hier een opsomming van gadgets met een hoog ‘BlingBling’-gehalte. Als eigenaar van een van deze producten wordt je gegarandeerd jaloers nagekeken.

Ladies, I am down with the funky shit.
– stifmeister

Als eerste de gouden USB-hub. Deze goudstaaf beschikt over een 8-tal 2.0 usb-poorten, weegt evenveel als een gemiddelde laptop en wordt onder andere hier verkocht. Compatibel met Windows en Mac. Filmpje!

Gouden USB-hub

Numéro 2, de ‘Bling-Bling’ USB-stick. Opslagcapaciteit oplopend van 256 MB tot maximaal 8 GB. Verder is er weinig over bekend, wel is duidelijk dat de USB-stick belegd is met diamanten. Zelfs de prijs is onbekend, maar dat zal een echte pimp er niet van weerhouden om de stijlvolle stick aan te schaffen. Klik!

Bling-Bling USB-stick

En dan nu naar mijn persoonlijke favoriet. In het bezit van deze uit de kluiten gewassen handset voor je iPhone ben je verzekerd van succes bij de ladies. De gouden, en dus stijlvolle, handset heeft een retro-look meegekregen. De handset is chic, comfortabel, beschikt over een volumeregelaar en ‘Plug & Talk’-functionaliteit, helaas niet opvouwbaar. Ook in het roze verkrijgbaar.

Eye-catching iPhone Handset

Waar roze vroeger geassocieerd werd met mietjes en homo’s is de kleur tegenwoordig volledig geëmancipeerd en wordt het door menig mens zelf als een stoere kleur beschouwd. Deze optische muis is dan ook roze en versierd met kunst-diamanten. Oorspronkelijk uit China, USB 2.0 en verkrijgbaar vanaf 25 euries.

Met diamanten belegde computermuis