2min

Het is alweer vrijdag vandaag wat dus betekend dat een nieuwe aflevering online komt van Techzine Update met het ICT nieuwsoverzicht van deze week. We zijn alweer aan beland bij aflevering 6 en daarin komen de volgende items aan bod: Al het nieuws over Windows Phone 7 verzameld, de lancering van ChromeOS volgende maand, iPad betaaloptie omzeild, iPhone 4 ook te koop bij KPN en Vodafone en de prijsstijging van de iPhone, nieuws over de nieuwe Geforce GT 430, PC verkopen die stijgen, Gran Turismo dat is uitgesteld, Facebook foto’s die niet te verwijderen zijn en het soapje tussen XFX en nVidia.

Anders dan je van ons gewend bent hebben we er deze aflevering voor gekozen om de Youtube player te embedden. Natuurlijk is de video ook in HD op Feebs te bekijken.

Ik had het al aangegeven, de keuze is gemaakt om deze week de Youtube speler in de blogpost te gebruiken, we hebben dit gedaan om te kijken wat de effecten zijn als we Youtube gebruiken in plaats van onze eigen videodienst, Feebs.

We vinden dat we alle opties moeten bekijken dus ook het gebruik van externe videodiensten. Mocht je hier een mening over hebben dan mag je die natuurlijk geven in de reacties.

Een ander verschil met vorige week is dat de bumper nu tussen elk artikel zit. Of dat een plus of minpunt is laat ik ook aan de kijker over. Ik had wel wat tijdnood vandaag door een drukke planning, hopelijk is dat niet terug te zien in de video.

Tot slot mag je natuurlijk ook alleen inhoudelijk reageren op de video!