De tijd vliegt en zo is het weer vrijdag en is het tijd voor je wekelijkse ICT Nieuws Update met de Techzine Nieuws Update. Deze aflevering weer aandacht voor alle spannende onderwerpen van deze week, met natuurlijk enorm veel aandacht voor Apple’s ‘Back to Mac’ event met de Macbook Air en de Mac App Store. Daarnaast ook aandacht voor de nieuwe Chrome 7 browser, Facebook Disconnect, Sapphire’s videokaarten, de prijzen van de Sandy Bridge processoren, de lancering van Kinect op de Xbox 360 en Microsoft’s Office 365 en tot slot de witte iPhone 4. Bekijk nu snel de nieuwste aflevering!

Zoals je wellicht is opgevallen ben ik weer overgestapt op Feebs in plaats van Youtube, dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het niets uit maakt wat ik gebruik, ik blijf ze toch op beide platformen publiceren alleen Feebs is net even sneller en van hogere kwaliteit.

Inmiddels zijn we aangekomen bij aflevering 7, heb ik mijn beste beentje voort gezet om een nog betere aflevering neer te zetten. Ook hebben we in de Techzine crew vergadering besloten om het voortaan Techzine Nieuws Update te noemen.

Ik hoop dat jullie er weer van hebben genoten, kritieken en reacties op de inhoud zijn natuurlijk welkom!