We zijn al weer op de helft van de Techzine Update pilot, ons doel is om 10 afleveringen te maken en dan te evalueren of we ermee doorgaan. In deze aflevering natuurlijk aandacht voor het ICT nieuws van afgelopen week, we bespreken onder andere de nieuwe rechtzaak tussen FTD en Stichting Brein, de iPad verkooprecords, Google die klaar is met Google TV en de overname van Blindtype door Google, de smartphone patentenoorlog, Internet Explorer dat opnieuw marktaandeel verliest, en nog veel meer, bekijk snel de aflevering van deze week!

Zoals elke week is het een uitdaging om de video op tijd online te krijgen, het proces wat op dit moment het meeste frustreert is toch wel het renderen van de video, voor 10min video ben je gewoon 1,5 uur aan het renderen, dat is dan met een Corei5, 8 GB intern geheugen en toevallig vandaag met een MSI N460GTX Hawk. Mensen die tips hebben hoe ik het proces verder kan versnellen, laat je horen!

De video van vorige week vond ik persoonlijk niet al te best voornamelijk doordat ik enorm verkouden was. Deze week vind ik hem alweer stukken beter al zeg ik het zelf. Nieuw deze week is een soort van bumpertje op verschillende plekken, ik ben benieuwd hoe die wordt ervaren! Ook heb ik in een bepaald stuk de achtergrondmuziek van een video erin gelaten waar vervolgens overheen gepraat wordt, ik hoor graag of dat prettig is of niet?

Nog een kleine mededeling, alle afleveringen verschijnen ook elke week op Youtube, voor degene die liever daar kijken!

Tot slot mag er natuurlijk ook gereageerd worden over de inhoud van de video, daar gaat het uiteindelijk om.