2min

Het is weer vrijdagavond dus tijd voor een nieuwe Techzine Nieuws Update met het ICT nieuwsoverzicht van de afgelopen week. Het was weer een hele boeiende en drukke week met nieuws uit alle hoeken en gaten van de ICT wereld. In deze aflevering aandacht voor de overname van Hyves door de Telegraaf Media Group en voor vele andere onderwerpen waaronder TMF dat verdwijnt van de analoge tv, de eerste ChromeOS systemen komen deze maand, Youtube sluit deal met Nederlandse Yellowbird, IE6 hindert migratie naar Windows 7, Youtube kort beschikbaar in Turkije, de populairste dagen om je relatie te beëindigen volgens Facebook, Microsoft die 89.000 Windows Phone 7 toestellen weggeeft, Twitter groeit harder dan ooit, de statistieken van T-Mobile en de GTX580 van Asus. Spreken deze onderwerpen je aan, dan moet je echt de video bekijken!

Dat was hem weer voor deze week. We zijn weer een stapje verder met de Techzine Nieuws Update, dit was alweer aflevering 9, volgende week de laatste van de pilotfase, aflevering 10. Daarna is het oordeel aan jullie, je kan er dus vast over na gaan denken. Volgende week mag je je eindstem laten horen!

Persoonlijk vind ik dat er in deze aflevering teveel versprekingen zitten in vergelijking tot eerdere afleveringen. Ik zat alleen ontzettend in tijdnood vandaag en helaas zie je dat dan ook meteen terug in de video. Dat is natuurlijk enorm jammer en ook meteen de reden dat de video iets later is vandaag. Hopelijk ben ik zelf te kritisch en vinden jullie het allemaal wel meevallen!

Graag zie ik jullie reacties weer tegemoet, zowel over de kwaliteit van de video als de inhoud!