1 min

De sneeuw en de kou is inmiddels het land binnen getrokken, maar wij laten het ICT Nieuws niet onder sneeuwen. Ook deze week weer gewoon aandacht voor het laatste ICT Nieuws.

Deze week onder andere interesse voor de hele gate rondom Wikileaks, maar ook is er aandacht voor Nederlanders op sociale media, de Oprichters van de Pirate Bay die de gevangenis in moeten, het laatste Google nieuws met een mogelijke overname van Groupon, Google Me dat is uitgesteld tot volgend jaar, de Europese Unie gaat een onderzoek instellen naar machtsmisbruik door de Google zoekmachine. Er is gelukkig ook goed nieuws voor Google, de OV-planner voor Google Maps is in Nederland eindelijk af, ook nog nieuws over de nieuwe Macbook Pro’s van Apple met Lightpeak technologie, de dramatische verkoopcijfers van Windows Phone 7 en de aankomende update van Windows Phone 7. Ook is er nog nieuws over Stuxnet en Iran, de verkoopcijfers van Kinect en Move, de ipadressen zijn bijna op en de Android fragmentatie valt enorm mee. Bekijk snel de video van deze week!

Bekijk de video op Youtube!

Tot zover deze Techzine Nieuws Update van deze week, het lijkt wel over een duiveltje op mijn schouder zit die er elke week voor zorgt dat de Techzine Nieuws Update pas ’s avonds online kan komen. We hadden alles helemaal klaar staan, bleek er tijdens een renderen een probleem te zijn waardoor de video niet in Full HD kon worden omgezet. Daarom is er deze week gekozen voor HD-Ready kwaliteit.