2min

We zijn alweer aangekomen bij de laatste aflevering van de Techzine Nieuws Update van 2010, in verband met de feestdagen zullen wij de laatste twee weken niet in staat zijn om een video update te doen. Hierbij eindigt dan ook wederom de testpilot reeks voor deze video serie, we horen graag je mening over deze video’s, moeten we ermee doorgaan of niet?

Dan terug naar de inhoud, in deze Techzine Nieuws Update komen de volgende onderwerpen aan bod: Motorola tablet beschikt over Android Honeycomb, Apple schakelt iPhone Jailbreak-protectie uit, Nokia vernieuwt Symbian-interface in 2011, ‘Ballmer toont Windows 8 en tablets tijdens CES’, Google laat preview video zien van Google Maps 5, Paul Allen verliest rechtszaak van grote IT bedrijven, Radeon HD6970 is trager dan GTX580 in 3DMark 11 en Luchtmacht VS blokkeert Wikileaks websites.

Bekijk deze video op Youtube!

Zoals je in de introductie al kon lezen is dit de laatste aflevering van dit jaar en komt hiermee een einde aan de testfase van deze video’s. Over twee weken gaan we 2011 in en dan gaan we de doelstellingen voor 2011 bepalen en kijken waar Techzine zich komend jaar op gaat focussen. Een van de onderwerpen waar nog goed over gesproken en nagedacht zal worden is het toepassen van video op Techzine. De grote vraag zal dan ook zijn gaan we door met de Techzine Nieuws Update of stoppen we ermee en gaan we op zoek naar een andere invulling voor video’s op Techzine.

In elk geval is de mening van de bezoeker en de kijker van de video natuurlijk het allerbelangrijkst. Daarom horen we wederom graag hoe jij hier tegen aan kijkt.