1 min

Daar zijn we weer met een nieuwe aflevering van de Techzine Niews Update, vorige week was de laatste aflevering van de pilot van 10 afleveringen. Uit de poll is gebleken dat de meerderheid vond dat ik ermee door moest gaan. Ik heb daarop besloten nog 7 afleveringen te gaan maken!

In deze aflevering natuurlijk weer aandacht voor het ICT nieuws van afgelopen week, in deze aflevering: Google Earth onhult 360 graden view, ChromeOS uitgesteld naar 2011, Android Gingerbread komt binnenkort, LinkedIn komt met nieuwe dienst genaamd Brandy You, downloaden uit illigale bronnen toch legaal, hacker ontdekt geheim wachtwoord voor debugmode AMD processoren, GTX580 Ultra Charged is snelste single-GPU videokaart van dit moment, Ballmer wuift opsplitsing Microsoft weg, Microsoft verkoopt miljoen Kinects in 10 dagen, Facebook is het twee na grootste internetbedrijf in de VS, Google komt met prijsvergelijker voor de mode branche en tot slot Twitter’s trending topics nu ook in Nederland beschikbaar! Bekijk snel deze nieuwe aflevering!

Klik hier voor de Youtube video!

Goed zoals je in de video kan zien gaan we de video voortaan op donderdag maken en op vrijdag rond de lunch online plaatsen. Dat is vandaag nog niet gelukt maar al wel een stukje vroeger dan normaal! Volgende week komt die echt tijdens de lunch online!

Bedankt voor jullie feedback de afgelopen weken, het is nog steeds welkom maar laten we het vanaf nu vooral over de inhoud gaan hebben!