2min

De werkweek zit er alweer op en daarom is het weer de hoogste tijd voor een Techzine Nieuws Update, met het spannendste en meest boeiende ICT nieuws van de afgelopen week. Deze week onder andere aandacht voor het volgende: Trojaans paard dat zowel Windows als Mac OS X aanvalt, Ray Ozzie van Microsoft vind dat het bedrijf zich meer bezig moet houden met internet dan met de PC, geruchten over een PSPhone van Sony, Galaxy komt met een 1GHz GTS450 videokaart, Ubuntu stapt over op Unity als desktopinterface, Gingerbread staat nu op de Google campus, Windows 8 komt (pas) over 2 jaar maar binnenkort krijgen we wel het eerste service pack van Windows 7, de witte iPhone 4 komt die nou wel of niet? En als je niet in Streetview wilt moet je lekker verhuizen! Bekijk snel de video!

Goed dat was alweer aflevering 8, hopelijk blijven jullie mijn afleveringen nu volgen tot het einde van de pilot bij aflevering 10 want dan heb ik jullie mening weer heel hard nodig of we op Techzine door moeten gaan met de Techzine Nieuws Update of er maar mee moeten stoppen. Ik hoef het nu nog niet te weten, je mag er wel alvast over nadenken.

Ik kwam er helaas te laat achter dat ik aan het verkeerde Chroma Key knopje hebt gedraait vandaag waardoor mijn haren af en toe doorzichtig zijn. Blijft toch jammer, maar anders had deze Techzine Update pas rond 22:00 online gestaan.

Ik hoop dat jullie er weer van hebben genoten, kritieken en reacties op de inhoud zijn natuurlijk welkom! Prettig weekend!