2min

We hebben onze aanwezigheid op de bekende sociale netwerken aangepast en daar willen we onze lezers via deze blogpost van op de hoogte stellen. We gaan minder berichten delen op bepaalde netwerken en onze pagina op Google+ is verhuisd. Ook gaan we meer doen met ons YouTube-kanaal.

De afgelopen tijd hebben we onderzoek gedaan naar hoe we onze kanalen op sociale media het beste kunnen inzetten. Op basis van dat onderzoek hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Om te beginnen hebben we onze pagina op Google+ noodgedwongen moeten verhuizen. Het bleek onmogelijk om ons YouTube-kanaal met onze bestaande pagina op Google+ te koppelen. We zijn nu een nieuwe pagina begonnen die wel is gekoppeld, maar helaas moeten we wel opnieuw beginnen met het verzamelen van volgers op Google+.

Ook hebben we besloten om niet langer alle content die we publiceren automatisch te delen via Facebook, Google+ en LinkedIn. We gaan een kleine selectie van 3 á 4 berichten per dag aanhouden. We willen de timeline van onze volgers niet volspammen en daardoor volgers verliezen. We hopen hierdoor dus juist meer trouwe volgers te krijgen en te informeren.

Tot slot hebben we besloten om weer wat meer met video’s te gaan doen op Techzine. Daarom hebben we ons YouTube-kanaal ook weer een opknapbeurt gegeven. We gaan niet opnieuw een wekelijks item maken, maar alleen als we echt iets te vertellen hebben. Hoe dat er precies uit gaat zien, zal op termijn duidelijk worden.

Voor onze lezers die ons nog niet volgen via hun favoriete sociale netwerk, zetten we ze hier nog even op een rij:

Als je van mening bent dat we nog niet actief zijn op jouw favoriete sociale netwerk, dan horen we het graag. We zullen het dan zeker in overweging nemen.