Moet je nog gaan shoppen voor de feestdagen en zou je iemand graag een smartphone cadeau doen? Microsoft heeft een heel mooi toestel, dat beter zal presteren dan je verwacht van toestellen met een dergelijk prijskaartje en waarmee je dus zeker indruk zal maken.

Microsoft heeft zo vlak voor de feestdagen een smartphone in het assortiment, die voor een heel mooi prijsje te krijgen is. De Lumia 530 is een smartphone met een quadcore processor, 512MB werkgeheugen, 4GB aan opslagcapaciteit en een 5 megapixel-camera aan de achterzijde.

Het toestel maakt gebruik van de laatste versie van Windows Phone, versie 8.1. Voor dit toestel zijn apps als Facebook, WhatsApp en Skype gewoon beschikbaar, zodat je altijd in contact kan blijven met je vrienden en familie als ze even niet in de buurt zijn.

Ook beschikt de Lumia 530 over volledige navigatiemogelijkheden voor in de auto, ook met dit toestel kan je offline navigeren in meer dan 150 landen. Alleen daarmee biedt dit toestel al meer dan een los navigatiesysteem dat doorgaans twee keer zo duur is.

Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen, oranje en wit en bij verschillende webwinkels op dit moment al verkrijgbaar voor 88 euro inclusief verzendkosten.