Er is iemand creatief geweest die zich niet kan vinden in Apple’s nieuwe ontwerp van de Macbook 12 inch. Deze persoon heeft een video op YouTube geplaatst waarin die op een zeer grappige wijze de nodige kritiek uit op de nieuwe Macbook van Apple. De video is al vaker gebruikt in de techscene om zaken te bekritiseren, zolang je geen Spaans spreekt en het van de ondertiteling moet hebben is het zeer grappig.

In de video wordt vooral stilgestaan bij de keuze van Apple om maar één USB-aansluiting te plaatsen op de Macbook en alle andere poorten te schrappen. Ook bij enkele andere specificaties en keuzes van Apple wordt duidelijk gemaakt dat Apple wat tekort schiet.

Apple ziet de nieuwe Macbook als een apparaat van de toekomst, of de Macbook een apparaat van het heden is valt echter nog te betwijfelen. Veel mensen zijn er nog niet klaar voor om afscheid te nemen van alle poorten op hun laptop of Macbook. Ook hebben andere fabrikanten bewezen dat met het ontwerp dat Apple hanteert er best meer aansluitingen mogelijk zijn zonder dat de Macbook daardoor dikker had hoeven worden. Dell en Lenovo hebben inmiddels via Twitter vergelijkingen geplaatst met Apple’s nieuwe Macbook.

Uiteindelijk zal onze review de doorslag moeten gaan geven wat we precies van deze Macbook vinden. De video is in elk geval erg grappig en die wilden we jullie niet onthouden.