Abonneer je gratis op Techzine!

Beste bezoekers en leden,

Windows Vista rolt inmiddels van de band en zal begin volgend jaar in de schappen liggen. Veel grote bedrijven die contracten met Microsoft hebben afgesloten krijgen echter al eerder de beschikking over de opvolger van Windows XP.

Er is de afgelopen jaren al behoorlijk veel geschreven en gesproken over het besturingssysteem, dat lange tijd door het leven ging als Longhorn, maar nu het product bijna op de markt is is het goed om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is met Vista en hoe het in de praktijk werkt.

Een redactieteam bestaande uit de crewleden Peter Sieders (Siederstylah), Bas Langenberg (-ko-), Pascal van Doorn (iCy^), Jochem de Goede (Donenzone) en Sander Willems (compi) installeerden de laatste release candidate van Vista op hun computers en behandelden elk een onderdeel van het systeem. Techzine hoopt de lezer hierdoor een goed beeld te kunnen geven van wat Vista allemaal kan, maar ook wat het niet kan.

Deze week zal er elke dag een artikel van één van de crewleden online komen. Verder zal er in de externe reviewssectie elke dag een externe review van Windows Vista te vinden zijn. In de downloadssectie zullen we elke dag een aantal gadgets voor de Vista sidebar bespreken en ook op het gebied van nieuws gaan we proberen het meest recente nieuws rond Vista te brengen. Deze hele week staat dus echt in het teken van Windows Vista. Uiteraard gaat niet alles over Vista. Je kan ook gewoon rekenen op het normale nieuws, download, reviews en andere content die je van ons bent gewend.

Hier vind je een lijst van alle artikelen die rondom de Vista themaweek verschenen zijn. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je elke dag een handig overzicht hebt van alle artikelen.

De Techzine Redactie wenst iedereen veel leesplezier met de themaweek!

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning (King)
Redacteur Techzine.nl