min

Tags in dit artikel

,

Beste members van Techzine,

Het zal jullie allemaal vast niet zijn ontgaan, enige tijd geleden kondigde Techzine aan een Nintendo Wii spelcomputer weg te geven aan members die zich registreerden binnen, en/of voor een bepaalde tijdsperiode. Deze spelcomputer zou medio februari 2007 worden verloot aan een willekeurig geregistreerde member.

Nu ontvangen wij al enige tijd opmerkingen van mensen die vragen wanneer deze spelcomputer nou eindelijk verloot gaat worden. Het nieuws dat wij jullie nu hierbij moeten mededelen; de Nintendo Wii zal niet worden verloot. Helaas heeft coen, de webmaster van Techzine.nl, en eigenaar van Dolphin Internet Services, de Wii omstreeks januari ontvangen, sindsdien is hij naar eigen zeggen, "emotioneel gehecht" geraakt aan de desbetreffende spelcomputer, en heeft na lange tijd overwegingen, besloten om de spelcomputer zelf te houden.

Dit houd in dat onder de members die zich in de opgegeven tijdsperiode geregistreerd hebben, alsnog een leuk presentje zal worden verloot, weliswaar zal het niet vergelijkbaar zijn met de beloofde Nintendo Wii, maar we hopen dat we enige members hierbij toch tevreden kunnen stellen.

We hopen ook niet al te veel verontwaardigde reacties te ontvangen, de Nintendo Wii is weliswaar beloofd, maar coen heeft zich al lang ingezet voor de website en de community, dus we vragen jullie deze gedachte in het achterhoofd te houden.

Nadere details, waaronder info over de nieuwe loting, zullen spoedig bekend worden gemaakt.

Met vriendelijke groeten,

CrazyRooster – Frontpage Teamleider Techzine.nl