Abonneer je gratis op Techzine!

Techzine actief in Second Life

Na 934 bedrijven voor ons gaat nu ook Techzine Second Life in. Het bedrijf achter Techzine (Dolphin Internet Services) was al enige tijd actief in Second Life maar heeft nu ook ruimte gemaakt voor Techzine.

Er zijn zoals veel van jullie weten een hele hoop bedrijven actief in Second Life. Wij vonden het tijd worden dat Techzine ook zijn hoekje kreeg. Voorlopig willen we dan ook gaan kijken of dit een interresante uitbreiding is voor Techzine. We hebben op het eiland "The Netherlands" een klein eilandje gereserveerd voor Techzine. Hier is een mooi kampvuur te vinden met een barbeque en een bar en wat plekken om te zitten. Daarnaast is het mogelijk om de laatste TZ nieuwtjes mee te pikken op het RSS bord of een keer op en bull te riden.

Redelijk simpel opgezet dus. Wij hebben ook geen idee wat mensen met een ICT achtergrond leuk zou vinden binnen Second Life. Daarom zien wij graag jullie creatieve gedachtes tegemoet.

The Netherlands

Op het eiland The Netherlands is uiteraard wel iets meer te doen. Er is redelijk wat ruimte voor watersporten gereserveerd en deze zijn dan ook gratis uit te oefenen. Denk aan surfen, kite surfen, jet skiën of wind surfen. Dit gecombineerd met een duikplank, waterglijbaan en een haven.
Maar ook een hippe bar met dansvloer en dansverlichting en vette muziek ontbreekt niet. Dit alles gecombineerd met wat relaxe ligstoelen, handdoekjes en een hapje en een drankje.

Verderop is een winkelcentrum gelegen met heel verrassend… winkels. Je vindt hier op moment van schrijven al een diverse aanbod aan winkels. Onder andere een kledingwinkel, een ogenwinkel, een haarwinkel, een Wietshop/Coffeeshop (hoe je het noemen wil), een ijscoboer en een winkel met meubels.

Wat dan nog rest is wat dieren die op het eiland leven zoals: vissen, schildpadden en vogels. Een aantal stukken land die nog in de verkoop staan. En hopelijk snel worden verkocht zodat die ook kunnen worden ingericht.

Impressie van het eiland The Netherlands

Om een impressie te geven van hoe het eruit ziet heb ik hieronder een aantal screenshots geplaatst om een beeld te geven waar we over praten. Kijk rustig even naar de plaatjes :)

Links naar Second Life

Dan nu het belangrijkste:

Hoe word ik lid van Second Life?
Klik hier om een avatar aan te maken!

Download Second Life

Doe de intro tutorial zodat je weet hoe je een avatar moet bewegen.

Vervolgens kan je The Netherlands bezoeken via de volgende link:

Bezoek The Netherlands in Second Life!

OF

Bezoek Techzine op The Netherlands in Second Life!

Hopelijk tot snel in Second Life!