1 min

Tags in dit artikel

, ,

Installatie

Met Windows Media Encoder heb je de mogelijkheid online te kunnen uitzenden via je eigen ip adres. Nadat je deze tutorial gevolgd hebt en de software geinstalleerd hebt heb jij de mogelijkheid jou familie in binnen en buitenland te kunnen laten meegenieten. wat er bij jullie in huis gebeurd, of wil je de postbode dagelijks op je werk in de gaten houden, noem het maar op, je hebt via je webcam dus een rechtstreekse uitzending. Wel is het ideaal als je dus een kabelverbinding hebt. Hoe hoger je upload hoe betere kwaliteit. Nou ik ga nu proberen op een simpele manier uit te leggen hoe het precies in zijn werk gaat.

Wat heb je nodig


Bij deze optie geef je dus aan wat je precies gaat uitzenden, hoe de configuratie hieronder is weergegeven is voor een online uitzending via je webcam.



Bij onderstaande screenshot geef je dus nu aan dat je gaat uitzenden via je webcam, je hebt ook de mogelijkheid om dus enkel alleen online muziek uit te zenden, maar we blijven de tutorial tot het einde volgen voor het uitzenden via een webcam.