Smartphone met fysiek toetsenbord van Motorola

Mobile

De fans van een fysiek toetsenbord op zijn of haar smartphone kunnen hun geluk weer op. Motorola heeft namelijk de Photon Q aangekondigd. Een Android-smartphone met aan boord een fysiek toetsenbord.

Er zijn nog meer dan genoeg consumenten op de markt die de voorkeur geven aan een fysiek toetsenbord. Echter, die lijken met vlagen behoorlijk te worden vergeten. Dit deel van de markt wordt namelijk volledig ondergesneeuwd door al het touchscreengeweld dat er momenteel gaande is op de markt.

Maar slechts af en toe verschijnt er namelijk een model op de markt met aan boord een fysiek toetsenbord. Motorola stelt dit deel van de markt voorlopig gerust. Motorola zal namelijk de Photon Q uit gaan brengen waarmee de fabrikant een zeer aantrekkelijk toestel op de markt brengt. Vaak zijn de toestellen met een fysiek toetsenbord niet de meest krachtige modellen maar dit is niet het geval bij de Photon Q.

De smartphone zal namelijk gaan beschikken over een dualcoreprocessor die zijn werk doet op een snelheid van 1,5 GHz. Hierdoor zal de smartphone zonder enige moeite Android 4.0.4 kunnen draaien die we dan ook terugvinden op het toetel. Verder vinden we andere aantrekkelijke zaken als een 4,3 inch groot scherm met Colorboost en een NFC-chip op het toestel. Het toestel is voorlopig enkel voor de markt in de Verenigde Staten bedoeld. Het is onduidelijk of er ook een internationale versie op de markt zal komen.

Motorola Moto G G5 4G 16GB Grijs

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 169.00Bekijken
5_sterren€ 175.00Bekijken
5_sterren€ 179.00Bekijken
5_sterren€ 187.00Bekijken