‘Windows Phone 8 SDK eindelijk toe aan RTM-versie’

Apps & Software
‘Windows Phone 8 SDK eindelijk toe aan RTM-versie’

Volgens een bron bij WMPoweruser zou de Windows Phone 8 SDK eindelijk in de RTM-fase beland zijn, dit terwijl Windows Phone 8 over iets meer dan een week officieel gelanceerd wordt. De RTM-fase is fase waarin de SDK ook daadwerkelijk gebruikt kan worden en de software ook stabiel is. Normaliter is dat het moment dat de software wordt verscheept naar OEM’s om te installeren op systemen. In dit geval zal de SDK snel worden verspreid naar belangrijke Windows Phone-ontwikkelaars.

Nadat een select gezelschap al een tijd gebruik mocht maken van een testversie van de Windows Phone 8 SDK is deze nu eindelijk in de RTM fase aanbeland, volgens een bron bij WMPoweruser is deze versie aan een wat grote groep van ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Maar of deze nieuwe versie helemaal klaar is voor de grote lancering van de SDK op 29 oktober blijft onduidelijk.

De reden voor Microsoft om zo weinig informatie vrij te geven over de volgende versie van Windows Phone zou zijn om de tot op heden geheime functies van Windows Phone 8 ook geheim te laten. Dit om meer hype rondom de lancering van Windows Phone 8 te creëren. Overigens zijn er desondanks toch al een groot aantal functies gelekt, kans bestaat dus dat de fanatiekelingen die Windows Phone 8 nauwlettend in de gaten houden niets nieuws te zien krijgen. Het heeft echter ook een keerzijde, doordat de SDK nog niet vrij beschikbaar is kunnen andere ontwikkelaars die willen instappen vanaf Windows Phone 8 nog niet beginnen met ontwikkelen.

Microsoft Surface Pro 4 128GB 3G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 797.39Bekijken
2_sterren€ 859.99Bekijken