1 min

Tags in dit artikel

,

Stulz en APC-MGE hebben besloten samen te gaan werken. APC-MGE is stroomleverancier en Stulz werkt in airconditioning.

Ze gaan oplossingen bieden om het koelen van hele datacenters gemakkelijker te maken. De bedoeling van de nieuwe oplossing is de warmte sneller afvoeren omdat ze in rij geplaatst zijn. Tevens komen de bedrijven andere bedrijven tegemoet, het gaat hierbij om bedrijven die last hebben van de prestatie-eisen en de stijgende energieprijs. De samenwerking begint in Europa, maar gaat zich later uitbreiden naar een wereldwijde samenwerking.

"Dankzij deze samenwerking kunnen onze klanten nu vertrouwen op één leverancier die tegemoet komt aan alle kritische stroom- en koelingsbehoeften in het datacenter. De klant krijgt dus een oplossing op maat, voor zowel de koeling van de racks als de precisie-airconditioning in de gehele ruimte", zegt Christian Corsin, APC-MGE senior vice-president Enterprise & Systems.

"Onze klanten plukken de vruchten van de kennisvermeerdering door deze samenwerking. Gezamenlijk kunnen we advies geven over elk aspect in de kritische infrastructuur, waarbij we beiden vanuit onze eigen expertise blijven werken. APC-MGE levert de elektrische systemen en gezamenlijk ondersteunen wij de monteurs", zegt Kurt Plötner, wereldwijd directeur product sales en marketing bij Stulz.