Deloitte neemt GLO Integration over. De Utrechtse system integrator fuseert met Deloitte Digital.

GLO Integration is groot geworden met de dienstverlening van integraties, Salesforce en Mulesoft. De Utrechtse organisatie hanteert een eigen integratieframework. Klanten worden door meer dan 40 getrainde integratieconsultants ondersteund. Vandaag maakt Deloitte de overname van GLO Integration bekend.

GLO Integration en Deloitte Digital

GLO Integration fuseert met Deloitte Digital, de consultancytak van Deloitte. “We willen ons integratie-aanbod doorgroeien”, deelt Peter van Tilburg, Partner & Digital Customer Practice Leader bij Deloitte Digital. “Daar draagt de overname van GLO Integration aan bij. Ook maakt de fusie het mogelijk om nieuwe Salesforce- en Mulesoft-oplossingen bij klanten aan te bieden.”

GLO Integration ontwerpt API’s om systemen, apps en apparaten te integreren. De integrator hanteert een eigen framework, waardoor vaardige klanten API’s kunnen herbruiken.

“Integraties zijn de sleutel tot het succes voor elke organisatie”, deelt Nha-Lan Nguyen, ex-CEO van GLO Integration en nieuwe Director of Deloitte Digital Integration. “We kijken ernaaruit om onze kennis op een grotere schaal in te zetten.”