1 min

Het Belgische softwarebedrijf Data Consult komt in de handen van de Franse juridische softwaredienstverlener Septeo Groep.

Met de overname, waarvan het bedrag niet bekend is gemaakt, door de Franse concullega krijgt het Belgische Data Consult de kans zijn activiteiten verder uit te breiden. De softwareleverancier kan daarbij gebruikmaken van de ondersteunende diensten van het Franse bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van human resources, marketing, evenementen, inkoopbeheer en andere bedrijfsprocessen.

Notariële software

Data Consult levert in België diverse software-oplossingen en -diensten voor notarissen. Denk daarbij aan all-in-one-oplossingen, software voor notariële kostenberekening, boekhouding, archivering en disaster recovery. Het softwarebedrijf levert zijn diensten aan ongeveer 330 Belgische notariskantoren.

Groei Septeo in België

Het overnemende Franse softwarebedrijf Septeo is al in België actief en breid zijn aanwezigheid met de overname uit. Het softwarebedrijf levert oplossingen voor advocaten en notarissen. Naast in Frankrijk en België, heft het bedrijf ook vestigingen in Tunesië, Canada en de Verenigde Staten.

Tip: Belgische 5G-veiling levert 1,4 miljard euro op