1 min

ServiceNow heeft een strategische investering gemaakt in Plat4mation. Met de investering in de IT-consultant wil ServiceNow sneller klantwaarde creëren en partnergroei stimuleren.

Voor de eerste investering van ServiceNow Ecosystem Ventures is gekozen te investeren in het Nederlandse Plat4mation. ServiceNow versterkt daarmee de eigen go-to-market-mogelijkheden en de kennis over generatieve AI.

Digitale transformatie ondersteunen bij mkb

Via Plat4mation hoopt ServiceNow de mkb’er te bereiken die worstelen met digitalisering en AI, maar wel voor deze zaken openstaat. De IT-consultant zou deze doelgroep kunnen bereiken met advies rondom databescherming, securityeisen, het opleiden van talent en technologische standaarden. Er is echter ook expertise nodig van het aanbod van ServiceNow om deze doelstelling te kunnen behalen. Daarom zal Plat4mation meer dan 400 nieuwe ServiceNow-geschoolde werknemers toevoegen in Duitsland en Centraal-Europa.

ServiceNow richt zijn pijlen sterk op Duitsland, maar vergeet de rest van Centraal-Europa niet. “Plat4mation is van plan zijn capaciteit om digitaal te transformeren te vergroten en generatieve AI toe te passen op specifieke use cases in enkele van de meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland. Op deze manier draagt Plat4mation bij aan de differentiatie, groei en het voortdurende concurrentievermogen van deze bedrijven”, zegt David Parsons, senior VP van Ecosystem Ventures bij ServiceNow.

Lees ook: ServiceNow Specializations-programma toont expertise partners aan