Nvidia komt terug op lanceerdatum PC-versie GTA V

Nvidia is teruggekomen op de opmerking dat GTA V al in de komende herfst op de PC zal belanden. De vernoeming van GTA V was niet bedoeld als een belofte.

Chris Evenden, topman van videokaartfabrikant Nvidia, stelde in een conferentiegesprek met journalisten dat gamers zich klaarmaken voor een herfst met veel sterke titels, zoals Call of Duty: Ghosts, Grant Theft Auto V en Assassin’s Creed IV. Dat betekende ook voor ons een aanwijzing dat PC-gamers niet lang hoeven te wachten op de game van Rockstar.

De vernoeming van GTA V in combinatie met de herfst was volgens Nvidia echter een fout. Evenden wilde onderschrijven dat er de komende tijd grote titels aan zitten te komen waarop gamers zich voorbereiden, niet dat GTA V ook al in de herfst wordt uitgebracht.

Dit statement werd gemaakt met de intentie om enthousiasme voor de game-industrie in zijn geheel uit te spreken. Het was niet de bedoeling om specifieke kennis te uiten. Nvidia heeft geen informatie over het al dan niet bestaan van een PC-versie van GTA V, noch zijn beschikbaarheid. We hebben grote spijt van deze fout."

Dus, als we Nvidia nu op zijn woord geloven, dan zijn we weer terug bij af betreffende de PC-versie van GTA V. De PlayStation 3- en Xbox 360-versie van de game wordt medio september op de markt gebracht.

Bron:IGN