De acteur en muzikant Tyrese Gibson heeft op zijn Facebookprofiel een video geplaatst waarin onder meer hij en Dr. Dre zijn te zien. De heren lijken duidelijk een borreltje gedronken te hebben en Gibson maakt grappen over dat de Forbes-lijst moet worden bijgewerkt, doelende op de lijst met rijke mensen. Dr. Dre zelf zegt iets later in de video: "De eerste miljardair in hiphop, hier vanuit de motherf*cking westkust."

Vanmorgen schreven we al over de mogelijke overname van Beats Audio door Apple, voor een bedrag van 3,2 miljard dollar. Met de uitspraken in onderstaande video lijkt Dr. Dre de overname door Apple te bevestigen, evenals het bedrag van 3,2 miljard dollar.

De kans is ook nog steeds aanwezig dat de overname een fabeltje is en dat de heren, mogelijk onder de invloed van alcohol, er een hele grote grap van maken door het juist te bevestigen. Het blijft vooralsnog even afwachten of er een officiële bevestiging in de vorm van een persbericht komt.

De reden waarom Apple interesse zou hebben in Beats Audio is onduidelijk, Apple wordt geacht ook zelf kwalitatief hoogwaardige koptelefoons en headsets te kunnen maken. Wellicht dat het bedrijf gecharmeerd is van het merk en op die manier meer met accessoires wil doen. Het blijft nog even gissen, op internet worden inmiddels al de nodige grappen gemaakt. Zo heeft Russell Ivanovic op Twitter onderstaande afbeelding geplaatst.