Abonneer je gratis op Techzine!

Circle Software is door de gemeente Den Bosch uitgekozen om de levering en implementatie van een zaaksysteem te bewerkstelligen. Voorlopig gaat het nog om een vergunning, eind maart moet het definitieve contract ondertekend worden.

Het gaat hierbij om een systeem dat zal bestaan uit een digitaal archief, zakenmagazijn en enkele klantcontract- en collaboratiefunctionaliteiten. Ter referentie wil Den Bosch het Egem-model aanhouden, eerder investeerde de gemeente ook al in broker-software. Deze software is nog niet volledig in gebruik genomen maar Circle Software moet hier verandering in gaan brengen. De verdere en precieze keuze van de software is nog niet gemaakt maar in het kader van vernieuwing zal Novell plaats moeten gaan maken voor Mircosoft.

Het systeem zal voor een betere communicatie tussen front, mid en backoffice moeten gaan zorgen. Ook zal het systeem gekoppeld worden aan het Key2Burgerzaken systeem van Centric. De vernieuwing zal de aankomende tijd in etappes gaan plaatsvinden.