De eerste officiële Apple Store zal te vinden zijn op het Leidseplein in Amsterdam. Dat is nu officieel bekend geworden, nadat het gebouw weer zichtbaar is voor het grote publiek.

Waar er voorheen nog in het geheim aan de winkel werd gewerkt valt er nu ook een aankondiging te lezen op de deur van de ingang. De eerste officiële Apple Store in Nederland zal daarmee in het Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam te vinden zijn. Ondanks dat de komst van de winkel nu officieel bekend is, is er nog geen datum bekendgemaakt door Apple wanneer de deuren voor het eerst open gaan. Het gerucht gaat echter dat de winkel mogelijk aankomende zaterdag de deuren al voor het eerst gaat openen voor het grote publiek.

De Apple Store zal een bekende indeling gaan genieten. Waar we op de begane grond het verkoopgedeelte aan zullen treffen, zal er op de eerste verdieping de klantenservice worden verleend. Zoals gewoonlijk zal de winkel gevuld zijn met tafels met daarop onder andere MacBooks en iPad’s welke klanten gratis mogen proberen en gebruiken.