Fleksy introduceert extensies voor toetsenbord

Abonneer je gratis op Techzine!

In de nieuwste versie van het toetsenbord Fleksy wordt een hoop extra functionaliteit toegevoegd. Zo kunnen gebruikers voortaan add-ons installeren, op Android wordt ook een launcher toegevoegd, zodat snel andere apps kunnen worden opgestart. Fleksy noemt de update de grootste tot op heden.

Met Fleksy 5.0 voor Android en iOS is het mogelijk om gebruik te maken van Extensions. Bij introductie zijn er vijf extensies beschikbaar met onder andere een optie om .GIF-bestanden te vinden en versturen en een rij met cijfers. Gebruikers kunnen maximaal drie extensies tegelijkertijd inschakelen.

Om het uiterlijk van Fleksy verder aan te passen kunnen gebruikers ook aan de slag met maar liefst 30 nieuwe thema’s, waarbij ook de films The Hunger Games en Frozen aan bod komen.

In Android kunnen gebruikers ook een launcher-functie toevoegen om bijvoorbeeld snel Facebook Messenger of WhatsApp op te starten, ook is er een mode met een onzichtbaar toetsenbord. iOS-gebruikers kunnen dan weer aan de slag met een eenhandige mode, vooral handig voor op de iPhone 6 (review) en iPhone 6 Plus (review).

Fleksy is voor 89 cent te downloaden vanuit de App Store, Android-gebruikers betalen 1,62 euro in Google Play.