1 min Devices

AMD toont 13 december eerste preview van Zen-processor

AMD toont 13 december eerste preview van Zen-processor

AMD heeft een timer op zijn website geplaatst die aftelt naar 13 december, dan start het evenement New Horizon en zal AMD een preview geven van zijn nieuwe Zen-processoren. De vraag is hoeveel informatie er precies bekend wordt gemaakt, want de officiële presentatie zal tijdens de CES in Las Vegas zijn.

Op 13 december krijgen we een preview van AMD’s nieuwe processoren, de Zen-processoren. Wat AMD precies gaat tonen tijdens deze presentatie is nog onduidelijk, maar we krijgen in elk geval te zien waar de processoren toe in staat zijn en AMD probeert vooral de gamers aan te spreken. We zullen in elk geval wat games te zien krijgen, hopelijk ook wat benchmarkscores dat is toch makkelijker vergelijken met andere processoren die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Het evenement zal worden gepresenteerd door Geoff Keighley, een bekend persoon in de gamewereld en iemand die vaker presentatie verzorgd. Ook zal Peter Dager alias PPD zijn opwachting maken, om met het nieuwe systeem aan de haal te gaan.

Het nieuwe topmodel van AMD zal de naam SR7 gaan dragen en hopelijk wordt die processor ook getoond over 13 dagen.