1 min

Tags in dit artikel

, ,

De FlexScan L367 is het eerste model in Eizo’s vernieuwde MultiEdge-serie lcd-schermen voor ondernemingen, back offices en administratieve omgevingen. Met de eerste generatie MultiEdge-displays introduceerde EIZO een reeks concurrerend geprijsde LCD’s voor bedrijfsmatig gebruik, in vier verschillende afmetingen, maar met één universeel design en dezelfde eigenschappen. Dat betekent een compacte behuizing, geïntegreerde luidsprekers, digitale en analoge ingangen en een sRGB-modus.

De meest in het oog springende verandering is het nieuwe ontwerp. Dat is ultracompact en ergonomisch, met schermranden van slechts 10 mm. Bovendien heeft het scherm diverse innovatieve functies die eerder op de meest geavanceerde EIZO lcd-schermen en beeldbuismonitoren werden geïntroduceerd. Daartoe behoren onder meer gammacorrectie, maatwerk beeldinstellingen en de DesktopViewer Software.

De FlexScan L367 is een van de slankste displays op de markt. De schermranden meten slechts 10 mm en het scherm is maar 44 mm diep, inclusief de ingebouwde voedingseenheid. De monitorsteun is 50 mm in hoogte verstelbaar, zodat de gebruiker het LCD optimaal kan aanpassen aan de positie die het beste aan de eigen voorkeur voldoet. De bedieningstoetsen zijn kruisvormig en gelaagd aangebracht, zodat de kans op het indrukken van de verkeerde toets kleiner wordt. De FlexScan L367 is vanaf deze maand wereldwijd beschikbaar met naar keuze een behuizing in de kleur grijs of zwart.