Het bedrijf Check Point Software heeft Zone Labs (maker van de firewall ZoneAlarm) opgekocht voor 205 miljoen dollar, hiermee denkt Check Point nu ook elke desktop te kunnen beveiligen. Voorheen ontwikkelde Check Point alleen nog maar beveiligingssoftware voor servers en nu kunnen ze zich ook gaan concentreren op de particuliere markt met de welbekende firewall ZoneAlarm. Op deze manier denkt Check Point het beste van twee beveiligingsmarkten te kunnen combineren.
Bedrijven kunnen zich nu optimaal beveiligen volgens Check Point-topman Gil Shwed. De twee produkten kunnen nu gecombineerd worden, oftewel bedrijven kunnen nu hun desktops/laptops als servers beveiligen.

Met het uitbreiden van het produktaanbod denkt het bedrijf een betere concurrentiepositie te krijgen. Het volgende kwartaal is Check Point van plan om met nieuwe produkten op de markt te komen. Momenteel wordt de firewall ZoneAlarm door 25 miljoen gebruikers wereldwijd gebruikt, waarvan een groot deel de gratis versie heeft geïnstalleerd.