1 min

McAfee introduceert een nieuwe oplossing voor complete e-mailbeveiliging voor de zakelijke markt: McAfee® Secure Messaging Service for Small Businesses en McAfee Secure Messaging Service for Enterprises. Bij deze oplossing is een flexibele toepassing van de business rules mogelijk en wordt de werklast voor het beheren en beveiligen van e-mailsystemen verlaagd.

De Secure Messaging Services beschermen het gehele e-mailverkeer onmiddellijk en automatisch tegen spam, phishing, virussen, inhoudelijk bedenkelijke e-mailberichten, Denial of Service- en Directory Harvest-aanvallen. De service biedt veilig e-mailverkeer met behoud van volledige privacy. Omdat elke gebruiker zijn eigen filterprofielen en quarantaineregels kan opstellen, wordt minder beroep gedaan op systeembeheerfuncties. Het aanschaffen, installeren en onderhouden van hard- en software is overbodig. Zodat de oplossing kosteneffectief is, continuïteitsverhogend werkt en daardoor de productiviteit bevordert.

Riskante en ongewenste e-mails worden tegengehouden voordat ze de kans krijgen tot het bedrijfsnetwerk door te dringen.

De McAfee Secure Messaging Services zijn gebaseerd op het gepatenteerde en onderscheiden Postini Perimeter Manager® productaanbod. Secure Content Management bestaat uit McAfee® Secure Messaging Services(tm) voor grote ondernemingen. Voor MKB-bedrijven uit McAfee® WebShield®, McAfee® GroupShield®, McAfee® SecurityShield(tm), McAfee® SpamKiller en McAfee® PortalShield(tm). Het is een complete combinatie van beheerde en niet-beheerde oplossingen voor bescherming van netwerk, applicatie- en e-mailservers. De service wordt via het internationale netwerk van distributeurs en wederverkopers aangeboden, zodat ook zij hun klanten beter kunnen bedienen, kostenefficiënt te werk kunnen gaan en vaste bronnen van terugkerende inkomsten kunnen creëren.