Het is een tijdje stil geweest rond B.I.G. (Ban Illegale Games en Software), maar de organisatie komt binnenkort, tijdens de kerstdagen, met een nieuwe actie. Ze gaan 120.000 gratis kerstkaarten weg geven. Deze kerstkaarten worden dan door hun verzonden, dus het is gratis. Hiermee willen ze laten zien wat het verschil is tussen het legaal en illegaal verspreiden van kopieën. B.I.G. wil namelijk dat er een eind komt aan alle gekopieerde software en games die worden verspreid.

B.I.G. pakt het creatief aan. Ze gaan gekopieerde kerstkaarten, die vorig jaar gemaakt zijn, rondsturen. De kwaliteit van de kaart is dan ook veel minder mooi dan de originele. Hiermee willen ze duidelijk maken dat het veel leuker is als je een originele game of software hebt, in plaats van een afdankertje die je van iemand krijgt.

De kaarten zullen vanaf 18 december tot 1 januari worden weg gegeven in grote bioscopen in Nederland. Een postzegel is niet nodig, want deze betaalt BIG. Hiermee hopen ze dat jongeren direct de kaart schrijven en op de bus gooien. B.I.G. hoopt dat de kaarten veel naar jongeren wordt verzonden zodat ze snel de boodschap krijgen.