1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Op het internet is inmiddels een strijd ontstaan, moet de Gouden Kooi nu stoppen of niet. Ruim zeventien duizend mensen zijn van mening dat ze moeten stoppen, terwijl er tot nu toe slechts 6000 mensen zijn die vinden dat het moet blijven.

Er zijn de afgelopen dagen twee acties uit de grond gestampt, StopGoudenKooi.nl en ReddeGoudenKooi.nl. Beide acties zijn gebaseerd op het televisieprogramma van John de Mol waarin allerlei soorten mensen samengebracht worden om te leven in één huis. De prijs daarbij is het huis en een grote smak met geld.

Er zijn tot nu toe ruim zeventien duizend reacties gekomen die tegen de Gouden Kooi zijn. Er zijn ongeveer zes duizend mensen die voor zijn. Een compleet eerlijke vergelijking is dit echter niet, stopgoudenkooi.nl is al langer online.

Ook RTL erkend dat ze het programma niet helemaal top vindt, ze zegt dat er aan het programma gesleuteld gaat worden. Aangezien Tien in handen valt van RTL Group worden ook de programma’s overgenomen. Voordat de Gouden Kooi het buitenlicht dan weer mag zien moet er eerst aan gesleuteld worden.