min

Tags in dit artikel

, ,

Komplett, een Duitse webshop, heeft geen zin meer om te wachten op de problemen die Asus heeft met de levering van de Eee PC. Daarom heeft de webshop besloten om te beginnen met het importeren van Eee PC’s uit Amerika om deze in hun webshop beschikbaar te stellen voor hun klanten.

Aangezien Asus wil wachten om de Europese markt meteen van genoeg Eee PC’s te kunnen voorzien zal het normaliter nog een tijdje duren, voordat de Eee PC daadwerkelijk in Europa op de markt zal komen. Komplett kon hier echter niet op wachten en heeft niet zo maar even een paar Eee PC’s geïmporteerd, want de webshop heeft er een flink aantal over laten komen vanaf Amerika.

In Duitsland was het 4G-model al wel geïntroduceerd, maar op dit moment is deze bijna zo goed als nergens verkrijgbaar en dus nog een reden voor Komplett om te beginnen met het importeren van Eee PC’s. Het 2G-model is echter nog niet geïntroduceerd, maar ook deze modellen zal Komplett gaan leveren aan haar klanten.

De prijzen liggen natuurlijk hoger dan de adviesprijzen en dit komt door het feit dat er importkosten over de normale adviesprijs komen. Wie nu een Asus Eee PC wil hebben zal er dus iets meer voor moeten neerleggen dan waar normaal sprake van is.