min

Tags in dit artikel

,

Truvo, uitgever van goudengids.nl, biedt nu alle TomTom-gebruikers de mogelijkheid adressen van gevonden bedrijven direct op te slaan in hun TomTom-navigatiesysteem.

Op de detailpagina van elke bedrijfsvermelding is de button ‘Opslaan in TomTom’ toegevoegd. In de auto kan de gebruiker het adres van het bedrijf eenvoudig terugvinden in de favorieten en de route wordt automatisch berekend.

Via goudengids.nl wordt een verbinding gemaakt met de TomTom HOME-softwareapplicatie. De gebruiker dient het TomTom-systeem aan te sluiten op de computer en kan het gekozen adres toevoegen aan de favorieten. Deze mogelijkheid wordt geboden bij alle 750.000 vermeldingen op goudengids.nl.

"De koppeling met TomTom is de eerste samenwerking tussen een bedrijvengids en een navigatiesysteem in Nederland", aldus Ian Harrison, algemeen directeur van Truvo Nederland. "Hiermee tonen we aan constant bezig te zijn met het zoekgedrag van onze gebruikers op goudengids.nl en spelen in op de vraag naar extra gemak.”"

"De mogelijkheid om informatie te versturen vanaf het web naar een TomTom-systeem is iets waar we al geruime tijd in investeren", aldus Eric Pité, Vice President Product Management bij TomTom. "Met deze samenwerking komen we TomTom-gebruikers tegemoet in hun vraag naar gepersonaliseerde content voor hun navigatiesysteem."

‘Opslaan in TomTom’ is een nieuw initiatief van Truvo om het vinden van het juiste bedrijf eenvoudiger te maken. Het meest uitgebreide bedrijfsadressenbestand van Nederland is toegankelijk via print, internet, mobiel, sms en chat. Met extra’s als Vindopkaart.nl, ‘Opslaan in TomTom’ en de financiële informatie van Graydon wordt de aangeboden informatie steeds vollediger gemaakt.