1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Google en Tele Atlas hebben samen een vijf-jarig contract gesloten die Google toegang geeft tot alle Tele Atlas-kaarten en dynamische content in meer dan 200 landen ter wereld. Financiële details werden niet bekendgemaakt.

Deze overeenkomst omspant alle huidige en toekomstige applicaties van Google zijn kaart- en navigatieapplicaties op mobiele, online en desktopomgevingen waaronder Google Maps en Google Earth.

Ook krijgt Tele Atlas, als onderdeel van deze overeenkomst, toegang tot aanpassingen die Google-gebruikers hebben gemaakt om op deze manier de kwaliteit van de kaarten van Tele Atlas te verbeteren.

"De innovatie en leiderschap van Google in onomstreden en we zijn trots dat we de mogelijkheid hebben om de kaartleverancier van één van de meest progressieve webbedrijven te zijn", aldus Bill Henry, CEO van Tele Atlas, "Deze overeenkomst is belangrijk omdat we op deze manier toegang krijgen tot de bijdrages van een grote groep kaartgebruikers om op deze manier onze kaarten fris en nauwkeurig te houden".