Er bestaat eigenlijk geen twijfel meer. Apple gaat maandag een nieuwe iPhone introduceren. Sinds vandaag is daar ook vanuit Nederlandse hoek bewijs voor. De nieuwe iPhones zouden zijn gesignaleerd in het abonnementen-activatiesysteem van T-Mobile. Ook zijn er wederom nieuwe foto’s opgedoken van het nieuwe toestel.

Het nieuws is afkomstig van verschillende mensen die werkzaam zijn bij de telecomprovider en de nieuwe toestellen in het T-Mobile Aanvraag Systeem (TAS) zagen staan, zo bericht iPhoneclub.nl. Dit duidt er waarschijnlijk op dat ook deze keer T-Mobile weer de exclusieve verkooprechten voor de nieuwe iPhone heeft weten binnen te slepen.


Uit het screenshot van tipgever Chris blijkt dat er maar liefst zes nieuwe modellen in het scherm staan. Zo staat er een ‘iPhone 3G 8GB Black V2’ in het systeem. Mogelijk betekent dit dat de iPhone 3G ook nog een upgrade zal krijgen. De overige modellen heten momenteel nog iPhone 2009, wederom in de kleuren zwart (BK) en wit (WT). Deze modellen zijn er met 16 en 32 GB opslagcapaciteit, zoals eerder al uit de geruchten bleek.

Tot slot staat er ook nog een iPhone 2009 (NTB) in het systeem, waarbij NTB waarschijnlijk staat voor ‘nader te bepalen’. Het zou zo kunnen zijn dat dit de ‘iPhone Video’ is waarover wij vrijdag in de geruchten-roundup berichtten.

[b]Nieuwe foto’s[/b]

Inmiddels zijn er via de Italiaanse website iSpazio weer een aantal nieuwe foto’s van de nieuwe iPhone naar buiten gekomen. Het watermerk in de afbeeldingen verwijst naar mp.com, een designbedrijf gevestigd in San Francisco. Mogelijk heeft Apple dit bedrijf ingehuurd om de nieuwe iPhone-pagina’s te ontwerpen.