1 min

Tags in dit artikel

, ,

Lacie heeft onlangs een nieuwe mediaspeler gepresenteerd. De media-speler is te verkrijgen met 1TB of 2TB hardeschijfruimte. De media-speler krijgt de naam, LaCinema Classic HD.

Deze LaCinema Classic HD is ontworpen door Neil Poulton en beschikt over een behuizing van 234 x 225 x 46 mm. Mensen krijgen met deze speler de mogelijkheid om al hun films en muziek en overige media te delen via het netwerk. De mediaspeler kan ook rechtstreeks worden aangesloten op een HDTV.

De LaCinema Classic HD krijgt een DLNA-server ondersteuning waardoor het mogelijk wordt om media te streamen naar veel apparaten zoals gameconsoles (Xbox 360 en PS3). De LaCinema Classic HD krijgt verschillende aansluitingen waaronder USB 2.0, 10/100 Ethernet, HDMI 1.3, composiet en audio-aansluitingen. De LaCinema Classic HD biedt een ondersteuning aan tot 1080p. Het apparaat wordt geleverd met twee jaar garantie.

Salem Tirane, Digital Home Product Manager bij LaCie vertelt, "LaCinema Classic HD is het apparaat wat je nodig hebt voor het opslaan, afspelen en het organiseren van films, muziek en foto’s. Wij geloven dat het organiseren van media en het afspelen daarvan eenvoudig moet zijn voor iedereen. Dit zonder dat een gebruiker zich zorgen hoeft te maken voor de media-compatibiliteit en hoe de toegang tot media is, ongeacht waar het is opgeslagen in huis".

Deze LaCinema Classic HD krijgt de adviesprijs van 229 euro.