Aangezien het ten deze tijde relatief rustig is aan het groene kamp van nVidia, zoeken partners van nVidia andere inkomstenbronnen. Galaxy doet dit d.m.v. een aparte variant van de GeForce GTS250 te maken.

De nVidia GeForce GTS250 is voor sommigen misschien een onbekende kaart. De GTS250 is in feite een "rebranded" GeForce 9800GT. De 9800GT is in feite weer een gerebrande 8800GT, die inmiddels al weer uit 2007 afstamt.
EVGA is ook al aan het zagen geweest in de grafische kaarten van nVidia. EVGA creëerde een GTX275 CO-op editie. Die kaart is uitgerust met één GTX275 core voor de grafische berekeningen en een GTS250 GPU voor de Physx berekeningen.


Galaxy gooit het over een andere boeg en fabriceert simpelweg een GeForce GTS250 x2. De GPU’s die Galaxy hiervoor gebruikt zijn twee energiezuinige G92-426 GPU’s die met elkaar verbonden zijn via een PCI-e BR04 bridge chip. Zoals op de foto al te zien, heeft elke grafische processor zijn eigen videogeheugen. In totaal maar liefst 2GB die via een 256-bits brede geheugenbus zijn weg moet vinden naar het PCI-e slot. Kijken we naar naar het PCB design, zien we ook dat de GPU’s ver van elkaar geplaatst zijn, wat hitte moet reduceren.


Daarnaast zien we een 6 fase stroomvoorziening, slechts één meer dan een normale Galaxy GTS250.

Wanneer de kaart beschikbaar komt, en welke klokfrequenties de kaart mee gaat krijgen is helaas nog onbekend.