1 min

Tags in dit artikel

, ,

Nokia lijkt met de nieuwe N8 telefoon nog geen potten te kunnen breken op de smartphone-markt en daarom gooien de Finen er nu wat onvervalst vrouwelijk schoon tegenaan. Ze hebben echter wel een oude doos opengetrokken want ze hebben besloten om Pamela Anderson voor het klusje in te zetten.

Nokia laat een korte film maken door de McHenry Brothers waarin de oud Baywatch ster te zien zal zijn met 2 fans van de Nokia N8. De film wordt ook gemaakt met een Nokia N8. Het script is nog niet uitgelekt maar er zal in elk geval een bedscène in zitten met een van de twee fans.

Om behalve onder mannen ook de telefoon onder de vrouwen te slijten heeft Nokia naast Pamela Anderson ook een echte mannelijke acteur aangetrokken die meer bekend is van zijn uiterlijk dan zijn acteer prestaties, de acteur Ed Westwick krijgt ook een rolletje in de film, beter bekend van de hitserie Gossip Girl.

De opnames van de film vinden plaats op 20 september in Londen, iedereen met een Brits paspoort kan zich aanmelden op de websites starwithpam.com en starwithed.com. Zoals gezegd is deelname aan de film alleen weggelegd voor Britten.