1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Kevin Rose heeft geadviseerd om voorlopig geen iPad te kopen. De oprichter van Digg weet namelijk te melden dat de opvolger van de iPad binnenkort wordt aangekondigd, daarnaast zal deze ook een stuk beter zijn dan z’n voorganger en wordt het geheugen uitgebreid, aldus Rose.

Rose beschrijft de informatie in een blog op basis van een betrouwbare bron. Volgens Rose krijgt de nieuwe iPad ook een Retina-display, dit is hetzelfde soort scherm als Apple gebruikt voor de iPhone 4. De tablet zou ook voorzien zijn van een camera aan de voor- en achterkant en beschikken over een hogere resolutie.

De voorspellingen van Rose lijken niet te zijn verzonnen. Eind december meldde het Japanse Macotakara dat de productie van de iPad 2 werd opgestart, terwijl andere bronnen het hielden op januari. Andere insiders wisten tevens te melden dat de iPad 2 verkrijgbaar zou zijn in 3 uitvoeringen.

Op de Consumer Electronics Show (CES) werd er gespeculeerd dat de iPad 2 in elk geval een variant met 128 gigabyte geheugen krijgt. Dit is het dubbele van het maximum van zijn voorganger.