Ontwikkelaar ZodTTD heeft een herziene versie van zijn applicatie PSX4Droid ontwikkeld en gaat deze gratis aanbieden. Deze keuze maakte de ontwikkelaar nadat de applicatie door Google uit de Android Market werd verwijderd.

Dit deed Google omdat de emulator van ZodTTD in strijd zou zijn met de voorwaarden die gelden binnen de Android Market. Mogelijk heeft het meer te maken met de lancering van de Sony Ericsson Xperia Play. Deze "PlayStation Phone" maakt het mogelijk om onder andere games uit de glorie tijden van de PlayStation One te spelen. Doordat er een emulator die hetzelfde doet in de Market te vinden was zouden Sony en Google mogelijk omzet mis kunnen lopen.

De ontwikkelaar claimt dat Google naast het verwijderen van zijn applicatie ook zijn account heeft gedeactiveerd. Hierdoor kan de ontwikkelaar zijn nieuwe versie nog niet in de Android Market plaatsen. Momenteel bied ZondTTD zijn applicatie via een .apk bestaand aan op third-party websites zodat mensen alsnog de emulator kunnen installeren op hun Android-phone. Momenteel zoek Google de zaak nog uit.