2min Devices

Zombie-modi uit Black Ops komt vandaag uit op iOS

In de loop van de dag zal Call of Duty: Black Ops – Zombies in de App Store verschijnen. Met dit nieuws zal Activision de populaire game-modi uit Black Ops naar iOS-apparaten met versie 4.0 of hoger brengen.

Zombie-modi uit Black Ops komt vandaag uit op iOSNa zich vooral op de console en pc te hebben gericht gaat Activision nu dus ook op het mobiele gaming avontuur. Wanneer je namelijk een Apple-device met daarop iOS versie 4.0 of hoger hebt staan, zal je in de loop van de dag deze nieuwe applicatie van Activision binnen kunnen slepen waarna je vervolgens naar hartenlust zombies af mag gaan knallen. In de game zal de map Kino der Toten te vinden zijn naast de Dead Ops Arcade die we in de oorspronkelijke Black Ops ook al tegen kwamen.

Later zullen ook de Ascesion-levels hun weg vinden naar iOS als gratis uitbreiding op het spel. Naast een singleplayer modi zal er ook de mogelijkheid zijn om met 4 spelers de strijd aan te gaan met de zombies. Dit kan via een lokaal netwerk of uiteraard via het internet, daarnaast biedt de game ook ondersteuning voor voice chat. De game zal op drie verschillende manieren te besturen zijn.

De applicatie zal in de loop van de dag in de App Store te vinden zijn en zal voor een prijs van rond de vijf euro te downloaden zijn.

Bron:Gamer