1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Google heeft een kleine FOTA-update uitgebracht waarmee de volume bug van de Galaxy Nexus wordt opgelost. De Galaxy Nexus komt waarschijnlijk zeer binnenkort uit in Nederland. Het is aannemelijk dat de nieuwe software dan al op het toestel staat.

Google heeft inmiddels een update vrijgegeven die te downloaden is van de servers van Google. Met deze FOTA-update wordt Android naar versie 4.0.1 geüpdatet en wordt het probleem omtrent het volume opgelost. Voorheen ging het volume van de telefoon op zacht wanneer er gebeld werd. Mensen die de Galaxy Nexus al in handen hebben via een importkanaal kunnen via Instellingen -> Over deze telefoon, de update handmatig opzoeken en installeren. Gebruikers kunnen ook wachten tot het toestel zelf op zoek gaat naar de update en een melding weergeeft dat er een update beschikbaar is.

Ook heeft Google de ROM van de Galaxy Nexus vrijgegeven voor ontwikkelaars. Zij kunnen deze ontleden en opnieuw flashen. Vandaag organiseert Samsung een persconferentie waarbij de Galaxy Nexus in Nederland wordt geïntroduceerd.