1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ziggo zal vanaf 9 februari haar HBO-kanaal aan gaan bieden voor haar klanten. Voor een bedrag van 14,95 euro per maand krijgen klanten de beschikking krijgen over drie extra kanalen.

Hierop zullen naast populaire series ook films, miniseries en documentaires worden uitgezonden. HBO kent wereldwijd veel erkenning door de productie van een groot aantal populaire series zoals Entourage, Sex and the City en The Pacific.

Om klanten kennis te laten maken met de programmering van HBO, biedt het bedrijf drie aaneengesloten avonden een aantal series aan. Ziggo-klanten kunnen op maandagavond 6 februari, dinsdagavond 7 februari en woensdagavond 8 februari genieten van een voorproefje op het abonnement. Ziggo zal op deze avonden een aantal afleveringen uitzenden op kanaal 111.

Ziggo zal de kanalen aanbieden in verschillende kwaliteitstandaarden. Zo zal de content naast in SD-kwaliteit ook in 1080i resolutie worden uitgezonden. Wanneer je als gebruiker beschikt over de On Demand-service, kun je de uitzendingen ook op een later tijdstip terugkijken.