1 min

Afgaande op de uitnodigingen die Apple op 12 september heeft verstuurd, is er geen twijfel over mogelijk dat de iPhone 5 eraan komt. Nu lijkt het erop dat er ook nieuwe iPods worden aangekondigd op die persconferentie.

9to5Mac meldt dat Apple mogelijk ook iPod-varianten op het evenement gaat bijwerken. Uit het gerucht blijkt dat Apple mogelijk twee, misschien zelfs drie, nieuwe of bijgewerkte iPods zal aankondigen. Zoals verwacht komen twee van de drie iPods in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten beschikbaar. Dit duidt mogelijk op een nieuwe iPod Nano en Shuffle.

De derde iPod is wat moeilijker te plaatsen. Mogelijk dat het om een nieuwe iPod touch gaat, maar 9to5Mac is het daar niet mee eens en denkt dat Apple overweegt een compleet nieuwe iPod-series te lanceren. Enige informatie over deze series is nog niet bekend.

Overigens wordt niet langer verwacht dat Apple op 12 september ook de iPad mini aan zal kondigen. Waarschijnlijk doet Apple dit op een aparte conferentie in oktober.