1 min

De kans dat we in de toekomst een Samsung Galaxy Note 7.0 op de markt kunnen verwelkomen is weer iets vergroot, met de ontdekking van nieuwe benchmarkresultaten voor het apparaat. Dit keer zijn de gegevens gevonden in GLBenchmark.

Een aantal weken geleden vond de Benchmark-site Nenamark een Samsung Galaxy Note 7.0 met modelnummer GT-N5100, GLBenchmark vond dit toestel nu ook. Behalve de informatie van de schermresolutie van 1280 bij 800 in de gegevens van GLBenchmark, is ook hier helaas niet meer informatie af te leiden, maar het zet wel extra kracht bij het bestaan van de Galaxy Note 7.0.

Het zal in ieder geval geen verassing zijn wanneer Samsung met een nieuwe Galaxy Note op de proppen komt, de laatste poging in de vorm van de Galaxy Tab 2 7.0 werd overschaduwd door apparaten zoals de Amazon Kindle Fire HD, Nook HD en Google Nexus 7.

Samsung laat in ieder geval nog steeds niets los over een mogelijk bestaan van de Galaxy Note 7.0, maar met de CES en Mobile World Congress voor de deur, is er een grote kans dat we niet lang meer hoeven te wachten op een officiële aankondiging.