1 min

Samsung heeft in de aanloop van Samsung Unpacked op 14 maart een video op het internet gezet, om de consument alvast op te warmen voor de presentatie van het nieuwe vlaggenschip. In de video is het nieuwe toestel mogelijk al te zien, maar het is onduidelijk of het echt om het nieuwe toestel gaat.

In de video komt een kleine jongen bij een topman van Samsung op bezoek, als voorbereiding op de presentatie van de smartphone. Als de jongen aankomt is de topman aan het bellen met een toestel dat niet geïdentificeerd kan worden met het huidige recente aanbod van Samsung. Het zou kunnen gaan om de Galaxy S IV. Als dat inderdaad het geval is, is er alsnog weinig af te leiden aan de verschijning, enkel dat deze minder ronde hoeken heeft dan de Galaxy S III (review) en Note II (review).

In de video wordt de Galaxy S IV omschreven als de beste ontwikkeling sinds de komst van de kleurentelevisie. Dit kan een verwijzing zijn naar een speciale eigenschap van het scherm van de Galaxy S IV. Volgens geruchten heeft de smartphone een scherm van 4,99 inch, maar verdere details zijn niet geweten.