min

Tags in dit artikel

, ,

Een nieuw lek haalt de druk van de ketel bij de presentatie van de Samsung Galaxy S IV, met video’s die een aantal nieuwe functies demonstreren. Onder andere SmartPause, Floating Touch en het nieuwe ontgrendelscherm vinden hun vroegtijdige introductie.

De spanning is er langzamerhand wel een beetje vanaf, nu we een steeds completer beeld krijgen van de Galaxy S IV die Samsung vannacht zal onthullen. Onbevestigde specificaties en een uitgebreide fotoserie lekten al door de onnavolgbare kiertjes in het Chinese web.

SmartPause, een van de onthulde functies, is precies dezelfde als LG pas aankondigde. Wegkijken zet het beeld op pauze, om het afspelen te hervatten als de voorste camera je pupillen weer in beeld heeft.

Floating Touch werkt als de S Pen-functie van Samsung’s Air View, maar dan zonder stylus. Daarmee kun je dingen openen zonder het scherm aan te raken, door je vinger boven het te openen item te laten zweven.

Een nieuw ontworpen lockscreen en een preview van bevredigende browserprestaties zijn ook gelekt. In de browserdemo komt nog een touch-free functie aan het licht, waardoor het mogelijk is om te navigeren tussen pagina’s, door voor het scherm te zwaaien.