Via @evleaks zijn afbeeldingen van een promotievideo voor LG’s Optimus G2 op het internet verschenen. In deze video is vooral de achterkant van de telefoon duidelijk in beeld gebracht, waarbij opvalt dat de volumeknop van het toestel op deze zijde is geplaatst.

Nog niet eerder verschenen afbeeldingen van de achterkant van de opvolger van de Optimus G (review), wel zagen we de voorkant al eens langskomen. LG heeft bedacht dat de volumeknoppen van het toestel op de achterzijde zijn geplaatst. Dat zorgt er waarschijnlijk voor dat het volume tijdens een telefoongesprek eenvoudiger is aan te passen.

Het is mogelijk dat de knoppen op de achterzijde ook te gebruiken zijn tijdens het nemen van foto’s om in of uit te zoomen. Tussen de volumeknoppen lijkt zich nog een zilveren knop te bevinden. Wat de functie daarvan kan zijn is nog gissen.

De Optimus G2 wordt waarschijnlijk voorzien van een 5,5 inch Full HD-scherm. LG bevestigde vorige week al dat er een Snapdragon 800-chipset in de telefoon wordt geplaatst.